GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Yalangoz Ortaokulu

Uzakları Yakın Ediyoruz: Bölüm 3

Okulumuz yedinci sınıf öğrencileri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu (Merkez/Burdur) yedinci sınıf öğrencileri arasında yürütülen "Kitap Kardeşliği Projesi" kapsamında daha önce Burdur'dan hediye kitap ve mektuplarımız gelmişti. Biz de mektupları ve kitapları Burdur'un meşhur ceviz ezmesi eşliğinde afiyetle okumuştuk. Şimdi ise öğrencilerimiz Burdur'a göndermek üzere mektuplarını ve kitap kardeşlerine hediye edecekleri kitapları büyük bir özenle ve heyecanla hazırladı. Bu güzel ve anlamlı projede emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Projede yer alan öğrencilerimizin okudukları her satırın onların zihin dünyalarına kök salacak bir tohum, her kitabın hayatlarına bir rehber olması dileğiyle...

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 12:39 - Görüntülenme: 77