GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Yalangoz Ortaokulu

Okulumuzda Seçim Heyecanı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Okul Temsilcisi Seçimi yapacağımızı daha önce duyurmuştuk.

Geçen 2 haftalık süreç içerisinde önce sınıflarımızda Sınıf Temsilcisi Seçimleri yapıldı.

8 adayın yarıştığı seçim sürecinde, adaylarımız propaganda konuşmaları yaptılar. Sınıf sınıf dolaşıp vaatlerini sıraladılar. Adeta bir demokrasi şöleni havasında seçim öncesi dönem geçirdik.

08.11.2023 tarihinde oylama işlemleri yapıldı. Yapılan sayımlar sonucu oy dağılımı aşağıdaki gibi gerçekleşmiştir.

Seçim Sayım Tutanağıundefined

Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan seçimi kazanan 7/B sınıfı öğrencimiz Buğlem BOZKURT'u tüm öğretmenlerimiz ve öğrencimiz adına tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 12:23 - Görüntülenme: 125